Spring naar content

Altijd voor je klaar met inspiratie,
tips en nieuwe trends voor jouw droomwoning

Filter

Verlaagd BTW-tarief van 6% bij renovatie van je woning

Plan je in de nabije toekomst een renovatie? Dan loont het om op de hoogte te zijn van alle mogelijke steunmaatregelen van de overheid. Zo kan je bij een renovatie bijvoorbeeld in aanmerking komen voor een verlaging van de BTW. Wat de mogelijkheden zijn, en aan welke voorwaarden je moet voldoen, hebben we onderaan alvast voor je uitgeschreven.

Lees meer

De populaire japandi-trend uitgelegd

In een wereld die steeds drukker en chaotischer lijkt te worden, leggen veel interieurarchitecten vandaag meer kalmte in onze interieurs. Huizen worden bij uitstek de plek om tot rust te komen, in het verlengde van wat we ook zien met yoga, mindfulness en meditatie. Er is meer interesse voor gezondheid, zowel in lichaam als in geest. Je zag waarschijnlijk al interieurreportages passeren met bijzonder rustige interieurs, waar hout en natuurlijke tinten de boventoon voeren. Je ziet er scandinavische, japanse en minimalistische elementen in terug komen. Deze beweging noemen we japandi.

Lees meer

6 tips voor een vlotte renovatie

Je huis gedeeltelijk of volledig renoveren is een fantastisch project en kan je woonervaring volledig transformeren. Voor veel mensen kan het echter ook overweldigend zijn: zoveel keuzes om te maken, een complexe planning én een stevig budget… Als je met Deholi werkt, maak je kennis met ons traject naar een zorgeloze verbouwing. Van interieurarchitect tot opmeten, plannen en uitvoering: we coördineren het volledige verbouwproject voor jou en alle aannemers zijn onze verantwoordelijkheid. Toch zijn er vooraf en tijdens nog een aantal zaken die je kunnen helpen met een vlotte en aangename verbouwervaring

Lees meer

Een thuiskantoor in stijl: van DIY tot professionele werkplek

Sinds corona werken veel meer mensen deels van thuis uit, een trend die we langere tijd zien aanhouden. Een eigen werkplek is daarbij zeker geen overbodige luxe! Heel wat huizen zijn nog niet voorzien op die nieuwe thuiswerk-cultuur. Een extra slaapkamer of hobbykamer biedt vaak heel wat mogelijkheden. Voor wie kleiner woont kan ook een toegewijde plek elders in huis helpen om van thuis uit comfortabeler en professioneler te werken. Daarom bekijken we de mogelijkheden voor een werkplek thuis: van DIY tot verbouwing.

Lees meer